Navigation
media
media
media
media
media

Не любите возитись з водою під час малювання? З Aqua Brush склянки не потрібні, вода вже у самому пензлі!

Водяні пензлі — це можливість малювати аквареллю будь-де: в дорозі, в улюбленому кафе, робити ескізи нашвидкуруч, без незручностей, пов’язаних з водою.


Яке це працює?


Пензель розкручується, заправляється рідиною – і готово! При цьому він ніколи не протече у сумці чи рюкзаку: корпус захищений щільним ковпачком. Мінімальний натиск подає мінімальну кількість води, більший – відповідно більшу.


Santi пропонує художникам кілька типорозмірів Aqua Brush на вибір: Mini-, Medium-, Maxi- розміру. Круглі та пласкі пензлі для різних технік виконання.


Єфект градієнту? Легко!


Завдяки плавній подачі води легко створювати дуже популярний ефект градієнту, що було б просто неможливо із звичайним пензлем. До того ж корпус пензля, за бажанням, можна заправляти не лише водою, а й чорнилами чи вже потрібним відтінком розведеної фарби.


Відмиваємо фарбу без проточної води


Змити з пензля колір, що вже непотрібний — легко, замінити його іншим — ще легше. Для цього подайте на кінчик трохи більше води і пройдіться сухою серветкою по ворсу, витираючи його.


Santi надає безмежні можливості для художників: як початкового рівня, так і професійного. Обирайте британську якість товарів для творчості, створювати прекрасне – просто.    

  • Jul 03, 2018
  • Comments: 0
Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*